AKTUELNO

Pucnjava se dogodila juče u sedištu kompanije Jutjub u Kaliforniji.

Žena koja je ranila 4 ljudi, a zatim ubila sebe u pucnjavi u središtu Jutjuba u Kaliforniji identifikovana je kao Nasim Agdam.

Prema nezvaničnim informacijama ona je bila besna na Jutjub i verovala da kompanija disriminiše njene video-snimke, uzrokujući joj na taj način da izgubi novac i preglede.

Nasim Agdam, rođena je u Iranu, živela je u južnoj Kaliforniji.

Ona je bila aktivna na Jujtubu i često je izbacivala snimke na svojim kanalima, na Instagramu i na svojoj veb stranici. Nije poznato da li je ovo bio potencijalni motiv tokom snimanja u utorak.

Agdam se navodno identifikovala kao Persijanka.

Američke vlasti su saopštile da smatraju da je žena koja je pucala kod zgrade Jutjuba u mestu San Brunu, kod San Franciska, "mrtva pošto je pucala u sebe", a da su četiri osobe ranjene.

U Opštoj bolnici u San Franciku je jedan 36-godišnji ranjenik u kritičnom stanju, 32-godišnja žena je u ozbiloljnom stanju, a ranjena je i jedna 27-godišnja žena, dok se četvrta osoba ne pominje.

Po svedočenju koje je preneo CNN, "jedna žena je pucala u vreme ručka" i to "na neku određenu osobu" u bašti restorana za zaposlene Jutjuba.

#Kalifornija

#Pucnjava

#Youtube

'