AKTUELNO

Strašno.

Mladi američki fudbaler Dželik Kini, uhapšen je zbog sumnje da je počinio ubistvo nedaleko od Bostona.

Prema pisanju "Dejli mejla", Kini je igrao američki fudbal u Srbiji u klubu Kraljevske krune iz Kraljeva, a navodno je ubio svoju 19-godišnju devojku Mikaelu Konli, neposredno nakon što se vratio u SAD.

Ubistvo je počinjeno ispred škole Konors Emerson u gradiću Bar Harbor, a nakon što je navodno ubio telo je ostavio u šumici preko puta škole.

Njih dvoje su zajedno pohađali ovu školu, koju je Kini završio 2015. godine, usled čega je počeo da se bavi američkim fudbalom, da bi odmah potom zaigrao za srpski klub iz Kraljeva.

Prema nezvaničnim informacijama na koje se pozivaju strani mediji, Mikaela je automobilom sačekala Kinija na aerodromu u Bostonu, gde je mladi sportista sleteo po povratku iz Srbije. Odmah potom usledila je drama...

Naime, oni su se odvezli do školskog dvorišta, gde su počeli da se svađaju, a ubistvo su razotkrile kamere, na kojima se vidi da je Dželik vukao devojku po igralištu usled čega ga je ona šutirala i opirala se, da bi nekoliko minuta kasnije ista kamera prikazala Dželika kako na ramenu nosi nepomičnu Mikaelu i odnosi je iz dvorišta ka šumi.

Policija se nakon gledanja snimka uputila ka toj šumici, gde je pronašla Mikaelino telo, a autopsijom je utvrđeno da je umrla usled davljenja i žestokog udaranja u glavu.

Dželik Kini je ubrzo nakon toga uhapšen, a na saslušanju je ispričao da je sa Mikaelom Konli prvi put imao seks i da je to uticalo na njihovo čudno ponašanje, usled čega su se ozbiljno posvađali, a da ju je on u afektu ubio.

Kini se trenutno nalazi u pritvoru, a pred sud će biti izveden 21. avgusta.

#Devojka

#Fudbaler

#Kraljevo

#Ubistvo

'