AKTUELNO

U petak, ali i za dane vikenda, televizija Pink je bila ubedljivo najgledanija komercijalna stanica u Srbiji. U kategoriji ženskog dela publike, Pink stiče znatnu prednost u odnosu na druge komercijalne stanice, ali i Javni servis Srbije.

Sva tri prethodna dana vaš izbor bio je ubedljivo Pinkov program. U prvih deset najgledanjih emisija u danu našli su se informativni i serijski program naše televizije.

Foto: Promo

Nove epizode popluarnih serija Elif, Istanbulska nevesta i Za mog sina pratili ste kao i svih prethodnih dana, dok ste posebnu pažnju posvetili aktuelnim dešavanjima iz zemlje i sveta u centralnom Nacionalnom dnevniku od 18.30, koji je tradicionalno najgledaniji informativni program među svim komercijanim emiterima.

Pinkove Zvezdice - All Stars, najpopularniji muzički talent šou u regionu, pratila je verna milionska publika, koja ovog petka nije propustila ni direktna uključenja u rijaliti Zadruga.

Foto: TvPink Printscreen

Među najgledanijim emisijama našla se i jutarnja informativna emisija Novo jutro, kojom započinjete svaki radni dan.

Foto: Pink.rs

Prvi dan vikenda prošao je takođe u znaku najgledanijeg hiper rijalitija, ali i zabavnih emisija. Pratili ste specijalne emisije Zadruga – Vanredno ubacivanje, Nominacije, ali i Pitanja novinara, emisiju koja je imala ukupan udeo u gledanosti od fantastičnih 27 odsto.

Foto: Pixabay/Pink.rs

Pratili ste i Paparazzo Lov u repriznom terminu, kao i popodnevnu emisiju Magazin IN.

Jučerašnji dan proveli ste uz emisiju Lava Pajkića Kontravizija, ali i Premijeru Vikend Specijal. Niste propustili ni direktna uključenja u Zadrugu, kao ni izbacivanje iz najgledanijeg rijalitija na Balakanu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

I Žikina šarenica kojom započenjite jutra vikendom, našla se na listi najgledanijih emisija.

Hvala na poverenju I ostanite uz Vašu televiziju Pink

#Gledanost

'