AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Novom jutru sa Irinom i Žikom gledaćete:

- Štampu ovog jutra prelistavamo sa Milanom Lađevićem, glavnim i odgovornim urednikom Srpskog telegrafa i Mišelom Zubenicom izvršnim direktorom centra za Međunarodnu javnu politiku.

- Kakva je situacija u južnoj srpskoj pokrajini nakon formiranja tzv vojske kosova i uvođenja taksi od 100 odsto na robu iz Srbije. Ima li osnovnih životnih namirnica pitaćemo Petra Petković, pomoćnik direktora kancelarije za KiM.

- Na sednici saveta bezbednosti čuli su se različiti stavovi po pitanju formiranja tzv vojske Kosova. Koliko su ovim podeljenim mišlenjem u savetu bezbednosti ugroženi Srbi na KiM pitamo naše goste Gorana Petronijevića, advokata i Miroslava Bjegovića, dekana Fakulteta za bezbednost.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

- Požari u domaćinstvima u Srbiji u sred zime i snega. Šta je uzrok, neispravne instalacije ili ljudski faktor? Odgovore ćemo potražiti od dr Nade Macure i Mileta Jovičića, zamenik načelnika Uprave za vanredne situacije u Beogradu.

- Može li se biciklom stići do severne Koreje. Naša gošća ovoga jutra kaže "probala sam-može". Snežana Radojičić naš gost ovog jutra.

- Šta piše u krivičnoj prijavi kompanije Cargo, i protiv koga je ona podneta.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

- U rubrici pod reflektorima ugostićemo glumca Nikolu Rakočevića. Saznaćete da li su mu draže pozorišne daske ili filmski set?

- Kakvu ulogu Suzana Mančić ima u najgledanijoj seriji Šifra despot.

- Naš muzički gost ovog jutra biće pevač Danijel Alibabić.

#Jutarnji program

#Novo jutro

#Televizija Pink

#najava

'