AKTUELNO

Popularni voditeljski dvojac Pink televizije Dajana Paunović i Nemanja Velikić bili su gosti “Kontravizije” i selu na kauč Lava Grigorija Pajkića.

Kada su sumirali godinu iza njih, rekli su da su zadovoljni. Velikić kaže da je nakon godinu ipo dana, otkako ne vodi Dnevnik, stavio kravatu.

Dejana je takođe Lavu oktirla i jednu tajnu svog kolege.

- Ne zovu Nemanju za džabe „prvo grlo Pinka“ - rekla je ona, dok je Velikić dopunio objasnivši da je reč o „prvom grlu glasa Pinka“.

Njih dvoje kažu da su zadovoljni pozicijom emisije „Svitanje“ na Pink televiziji.

- Nisam imala loše iskustvo otkako sam na televiziji. Svitanje je visoko pozicionirano, i planiramo da nastavimo bolje - kaže ona.

Nemanja kaže da je zadovoljan kako je protekla ova godina.

- Velika mi je čast što sam imao prlike da vodim konvenciju u prepunoj Areni za našeg dragag predsednika Aleksandra Vučića. U karijeri dugoj 15 godina, mogu da kažem da mi ne bi bilo žao da odem u penziju - priča Velikić, istići da na posao i danas ide žureći, i ushićen.

Dajana otkriva da zbog posla rano leže, jer rano ustaje i dodaje da joj to ne pada teško.

Velikić kaže da je njegovo novinarsko iskustvo pokazalo da ne treba širiti dijalog mržnje, već kako kaže, život treba sagledati realno.

Foto: TvPink Printscreen

Dajana se na ovo našalila, ponudivši mu ulogu predsednika.

- To mi inače stoji u natalnoj karti, da budem predsednik - nadovezao se Velikić kroz smeh.

Ovaj dvojac kažu da Nova godina donosi novitete za ovaj popularni dvojac, i kako kažu, pripremaju razna iznenađenja za gledaoce Pink televizije.

Dajana je mladima, onima koji bi da se bave novinarstvom, dala i savet.

- Treba biti dostojanstven. Ne samo u poslu, već i u životu - rekla je ona.

Velikić je dodao da budući novinari moraju pre svega da budu obrazovani.

- Danas ljudi žele da budu novinari zbog statusa u društvu. Budite stpljivi i čekajte svojih pet minuta - objašnjava Velikić, dodajući da je rad taj koji vodi do uspeha.

#Kontravizija

'