AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

-Štampu ovog jutra prelistavamo sa Ratkom Femićem urednikom političke redakcije u dnevnom listu Kurir i Predragom J. Markovićem istoričarem.

- Šta Sjedinjene američke države zapravo žele kada je u pitanju Balkan? O tome da li Tramp zaista želi da ubrza dijalog Beograda i Prištine,ali i šta se krije iza poslednji poteza američkog predsednika i kakva je uloga Rusije, tema je za naše goste novinarku LJiljanu Smajlović i novinara Ratka Dmitrovića.

- Kakva je humanitarna siituacija na Kosovu i Metohiji nakon odluke Prištine da uvede takse, da li Srbi imaju dovoljno lekova i u kakvim uslovima rade lekari u južnoj pokrajini? Takođe, o tome šta donosi povećanje budžeta za zdravstvo za narednu godinu i koliko mladih lekara će ove godine dobiti posao...o ovome razgovaramo sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom.

- Tviter je postao mesto za obračunavanje sa političkim protivnicima, svakodnevno čitamo uvrede, ali i pretnje pojedinih ljudi neistomišljenicima. O ovome ćemo razgovarati sa direktorom Srpskog telegrafa Sašom Milovanovićem.

- Potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić otkriće nam šta stoji iza njegove odluke da nakon narednih izbora više ne bude u Vladi.

- U rubrici Pod reflektorima, naša gošća ovog jutra glumica Danica Ristovski.

- A da bi prednovogodišnja atmosfera bila potpuna, ovog jutra naši gosti biće pevačica Jovana Tipšin, Čeda Čvorak i Grupa Luna, ali i Trubački orkestar Marka Trnavca

#Novo jutro

'