AKTUELNO

Hvala na poverenju i ostanite uz Pink.

Televizija Pink tokom Božićnih praznika bila je vas izbor, te je naša televizija u ponedeljak i utorak, najgledanija komercijalna televizija. Pored većeg ukupnog broja gledalaca, Pink je u odnosu na ostale komercijalne emitere daleko bolji u posebnim grupama gledalaca, gde se ističe auditorijum ženske populacije.

Pink je u ovoj kategoriji imao bolji rezultat čak od druge dve komercijalne televizije zajedno. U ponedeljak, među 30 najgledanijih emisija u danu, čak polovina je Pinkovih, dok su na ovoj listi samo dve emsije svih ostalih komercijalnih emitera.

Foto: Pink.rs

Tokom prazničnih dana, u samom vrhu gledanosti našao se naš serijski program. „Istanbulska nevesta“, „Zabranjena Ljubav“ i „Elif“ naslovi su koje svakodnevno prati verna Pinkova publika. Sve najnovije vesti u 2019oj, po svemu sudeći Srbija saznaje u našem „Nacionalnom dnevniku“ koji je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. „Novo Jutro“ je i u danima iza nas drastično gledanije od formata slične sadržine na drugim TV stanicama.

Foto: TvPink Printscreen

Rijaliti Zadruga nastavlja sa zapletima, a u samom vrhu gledanosti tokom prva dva dana ove nedelje našla su se gotovo sva direktna uključenja u naš hiper rijaliti kao i specijalne emisije „Zadruga-Nominacije“, „Zadruga-Pretres nedelje sa Milanom“ kao i Božićni ručak sa Zadrugarima.

Utorak je rezervisan za gradnju „Kuće od srca“ koju je ispratilo približno 1.100.000 gledalaca, dok je oko 22% publike pratilo noćni šou Ognjena Amidžića „Ami G“. Naše showbizz emisije prve donose informacije o vašim omiljenim zvezdama, pa su se tako naše kratke forme „ Ekskluzivno“ ali i „Premijera“ našle u samom vrhu gledanosti.

Foto: Pink

Verovanje kaže, što radite na Božić radićete čitave godine. Hvala na poverenju i ostanite uz Pink.

#Gledanost

'