AKTUELNO

Vaša dobra navika, svakog vikenda od 10 do 13 sati na TV Pink

Već 15 godina legendarna emisija “Žikina šarenica” uveseljava vikendom milionsku publiku ranoranilaca, a od ove, jubilarne godine, gledamo je u novom terminu – od 10 do 13 časova, samo na TV Pink.

Uiagranoj i profesionalnoj ekipi, koju predvodi autor i voditelj Živorad Žika Nikolić, to donosi nove radosti.

Kako da mi ne prija, sad mogu na miru da doručkujem – iskreno i duhovito, kao i uvek, govori nam Nikolić. – Svakako, prija nam promena. Mislim da je za ovakav tip emisije to prikladnije vreme za prikazivanje. Nekako je opuštenije. Sad možemo još više i bolje da zabavimo ljude dok se odmaraju i pripremaju za vikend aktivnosti.

Zato vas u subotu, 12. januara u 10 sati, očekuje vesela ekipa sa dobro raspoloženim i raspevanim gostima, a među njima i dečiji hor “Čarolija”. Predvođeni Leontinom Vukomanović, i oni dovode svoje goste – legendarnog TV voditelja dečijih emisija Minju Subotu i pevače Bojanu Stamenov i Sergeja Ćetkovića. Ono što će nam oni izvesti, biće prava subotnja čarolija.

Foto: TV Pink

Osim toga, videćemo i priloge o manastiru Vrdnik na Fruškoj Gori, pa sa Nedelje madjarske kulture, sa hidrocentrale u Užicu, defile mažoretkinja u Novom Sadu...

Biće reči o novim knjigama, a nakon priloga o beogradskom Muzeju 25. maj, kao i o Muzeju Nikole Tesle, Žikin gost Slobodan Nakarada će govoriti o aktivnostima Muzeja savremene umetnosti, na čijem je čelu.

Foto: TvPink Printscreen

Još mnoštvo muzičkih gostiju vas očekuje, a među njima i “Srbski pravoslavni pojci”, koji isto veće imaju Božićno-novogodišnji koncert u rasporodatoj sali Kolarčeve zadužbine.

Pink RS

#Televizija Pink

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'