AKTUELNO

U sredu Pink je bio ubedljivo najgledaniji komercijani emiter, koji je u ukupnom zbiru ostvario bolji rezultat od druge dve komercijalne televizije zajedno.

Osim u ukupnom broju gledalaca, naša televizija u posebnim kategorijama bila je gledanija i od Javnog servisa Srbije. Grupa gledalaca ženske populacije u danu iza nas najviše je bila verna našoj televiziji.

Ubedljivo najgledanija zabavna emisija svih emitera sa udelom u gledanosti od oko 21% jeste “Paprazzo lov”.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledi “DNK” sa neverovatnih 25% udela u gledanosti, dok je naš “Nacionalni dnevnik” najgledanija centralna informativna emisija svih komercijalnih emitera. “Nacionalni dnevnik u 13” najgledanija popodnevna informativna emisija privukla je paznju neverovatnih 23% gledalaca.

Foto: TvPink Printscreen

Uspeh naše informativne redakcije je i “Novo jutro”, zvanično najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Foto: Pink.rs

U samom vrhu gledanosti našao se i serijski program. Serije “Istanbulska nevesta”, “Zabranjena ljubav” i “Elif” su najgledanije, dok je verna pinkova publika pratila i direktna uključenja u Zadrugu.

Foto: TvPink Printscreen

Sam kraj dana obeležila je emisija “Zadruga-Pitanja gledalaca” koja je za 180 minuta emitovanja ostvarila udeo u gledanosti od neverovatnih 27%, te je tako Pink još jedan završio uspešno.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala vam na poverenju. Vaš Pink!

#Gledanost

#Istraživanje

#Televizija Pink

'