AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu ovoga jutra prelistavamo sa Ivanom Jovićem šefom deska dnevnih novina Blic i Aleksandrom Vasićem zamenikom glavnog i odgovornog urednika informativnog programa RTV PINK.

- U 2019. godini očekuje se dolazak novog naoružanja za vojsku Srbije iz Rusije. Kada će vojni helikopteri i tenkovi biti dostavljeni našoj zemlji, kakva je opremljenost naše vojske sada u odnosu na predhodne godine, kao i da li će možda doći do vraćanja vojnog roka, samo su samo neka od pitanja za našeg gosta Ministra odbrane Aleksandra Vulina.

- Javnost je uznemirila vest nedavno da su u zamrzivačima Opšte bolnice u Kraljevu pronađena tela 13 beba. Kako je došlo do ovoga da se leševi beba drže u ovakvim uslovima, da li je to po protokolu i koliko je važno da se ispitaju sve okolnosti ovog slučaja. O ovome razgovaramo sa Radišom Pavlovićem i Milankom Momčilović iz Udruženja za istinu i pravdu o nestalim bebama.

- Da li je vreme za izbore u Srbiji, šta bi oni doneli i kakva je atmosfera u kojoj bi se izbori održali? O ovome razgovaramo sa Draganom J. Vučićevićem glavnim urednikom Informera.

- Pod refletkorima je glumac Andrija Milošević, čiji je novi film Taksi bluz oduševio i nasmejao publiku.

- U rubrici Hit jutra Grupa Sanya D rio koja je ovogodišnji učesnik Beovizije sa pesmom "Ljubimo se".

- A za dorbu atmosferu na našem studiju pobrinuće se bend Dijamanti.

#Novo jutro

#Televizija Pink

'