AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu jedinstvenog šou programa za upoznavanje.

Nova epizoda šou programa za upoznavanje "Brak na neviđeno" na programu je i ovog četvrtka od 22 časa na TV Pink, a voditeljka Milica Kon i tim psihologa pokušaće da spoji savršene partnere.

Gledaoci će upoznati dvoje ljudi koji su predugo usamljeni, a kako do sada nisu imali sreće u pronalaženju životnog saputnika, zatražili su pomoć u ovom jedinstvenom šou programu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ovonedeljna učesnica emisije "Brak na neviđeno" ostavila je supruga onda kada je fizički nasrnuo na nju, i od tada nije pronašla idealnog partnera.

Stvarno nisam mogla da trpim onog trenutka kad je digao ruku na mene - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane, čovek koji je prema mišljenju psihologa savršen partner za nju, prekinuo je sve veze sa bivšom suprugom i potpuno je spreman da konačno upozna ženu svog života.

Fotografije bivše žene nemam, uništio sam ih - rekao je ovonedeljni učesnik.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li su njih dvoje spremni da posle samovanja daju šansu ljubavi, gledaoci će saznati ovog četvrtka u emisiji "Brak na neviđeno".

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje prvi put će se sresti pred matičarem, kada će imati svega pet minuta da odluče da li žele da sklope brak ili ne.

Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Nakon dve nedelje, ekipa emisije, na čelu sa voditeljkom Milicom Kon, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista idealni partneri.

Očekuje vas najuzbudljivija epizoda do sada, zato ne propustite novu epizodu šou programa za upoznavanje "Brak na neviđeno" u četvrtak 31. januara od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'