AKTUELNO

TV Pink je ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter, i u ukupnom zbiru gledalaca naša televizija ostvarila gotovo identičan rezultat kao i Javni servis Srbije.

Da su rezultati u znaku TV Pink, govore i brojke koje je Pink ostvario u posebnim grupama gledalaca, gde je gledaniji i od Javnog servisa Srbije. Posebno se ističu grupe gledalaca ženske i urbane populacije, kao i publika starosti od 18-49 godina.

Najgledanija zabavna emisija svih emitera, sa milionskim auditorijumom je "Paparazzo lov", dok odmah nakon sledi dokumentarni program "DNK" sa udelom u gledanosti od neverovatnih 25 odsto.

Foto: TV Pink Printscreen

Tradicionalno u samom vrhu gledanosti našle su se serije "Zabranjena Ljubav", "Istanbulska nevesta" i "Elif“.

Foto: Promo

Približno 1.150.000 gledalaca pratilo je našu centralnu informativnu emisiju pa je tako "Nacionalni Dnevnik" najgledanija informativna emsija svih komercijalnih emitera. Još jedan projekat naše informativne redakcije ima lidersku poziciju.

Foto: Pink.rs

"Novo Jutro" sa milionskim auditorijumom najgledaniji je jutarnji program svih komercijalnih emitera. Verna Pinkova publika ispratila je i dva direktna uključenja u "Zadrugu".

Hvala vam na ukazanom poverenju. Ostanite i dalje uz vaš Pink.

#Televizija Pink

'