AKTUELNO

Hvala na poverenju i ostanite uz vaš Pink.

Ispratili smo šesti vikend nove godine, a televizija Pink je i u danima iza nas ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji. U petak i nedelju u ukupnom broju gledalaca, vidljiva je mala razlika u odnosu na Javni servis Srbije, dok je u subotu TV Pink najgledanija medju svim televizijama! Kako u ukpnom broju gledalaca, tako i u posebnim grupama urbane i ženske populacije.

Tokom sva tri dana vikenda “Elif”, “Istanbulska nevesta” ali i “Zabranjena ljubav” nalaze se među najgledanijim formatima. Zvanično najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera je “Nacionalni dnevnik”, dok su ostali formati naše informativne redakcije takođe visoko rangirani : “Poslednja vest”, “Popodnevni dnevnik” kao i “Nacionalni dnevnik u 13”.

U petak je Jutarnji program TV Pink, ubedljivo najgledaniji u odnosu na sve emitere, dok je za dane vikenda “Novo jutro” bez konkurencije kada govorimo o sličnim formatima ostalih komercijalnih emitera. Pored informativnog programa, milionski auditorijum u petak pratio je naš muzički spektakl "Pinkove zvezdice All stars”.

Foto: Pink.rs

U subotu među deset najgledanijih emisija u danu je čak pet Pinkovih. Specijalno izdanje “Magazin In” pratila je verna pinkova publika, pa je tako autorska emisija Sanje Marinković među deset najgledanijih u danu. Na listi najgledanijih emisija je reprizno izdanje “Paparazzo lov”, kao i emisija “Žikina Šarenica”.

Foto: TvPink Printscreen

Najviše vaše pažnje u večernjim terminima privukla je “Zadruga”. Čak 22 odsto auditorijuma blio je uz “Zadrugu-Baraž” dok su visokorangirane i “Nominacije”, kao i direktna uključenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedelja je rezervisana za humoristički šou program Lava Pajkića “Kontravizija”, kao i domaću seriju “Šifra Despot”. Približno 21 odsto auditorijuma pratilo je “Zadrugu-Izbacivanje”, dok je milionska publika i ovo nedeljno popodne provela uz autorsku emisiju Ognjena Nestorovića Premijera Vikend Specijal.

#Gledanost

#Televizija Pink

'