AKTUELNO

Nastavlja se serija odličnih rezultata kada govorimo o zvaničnom istraživanju gledanosti. TV Pink je u danu iza nas ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji.

Pored ukupnog broja gledalaca koji su dan proveli uz nasu televiziju, Pink je gledaniji i u posebnim grupama gledalaca. Najveća prednost u odnosu na ostale emitere ukljucijuci i Javni Servis Srbije vidljiva je u grupama gledalaca starosti od 18-49 godina, urbanom i zenskom polulacijom.

Najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera je Pinkov “Nacionalni Dnevnik”.

Foto: TvPink Printscreen

Naš dnevnik slede serije inostrane produckije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i “Zabranjena ljubav” koju prati verna pinkova publika.

Foto: Promo

Među deset najgledanijih emisija u danu sa audiotrijumom preko 1.100.000 gledalaca je “Zadruga-Izbor potrčka”, dok je nocne sate neverovatnih 32% auditorijuma provelo uz emisiju “Zadruga-Pretres nedelje sa Milanom”.

Foto: TvPink Printscreen

Među najgledanijim formatima nasla su se i popodnevna direktna ukljucenja u nas hiper rijaliti. Tradicionalno kako dan završavate uz nas program, tako gotovo svakodnevno prve sate novog dana uprovodite uz Novo Jutro koje je i u danu iza nas najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Foto: Pink.rs

Hvala na poverenju i ostanite uz Vas Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'