AKTUELNO

Emisija DNK, svake srede od 22.45 na TV Pink

Ekipa emisije DNK, koju gledamo sredom od 22.45 na TV Pink, novu priču o porodičnim nedoumicama snimila je u selu Omoljica kod Pančeva, a ono što ih je tamo dočekalo voditeljka Natalija Simović je nazvala pravom španskom serijom.

Foto: Promo

Pred kamerama su se našli majka i sin Dejan, koji želi da dokaže svojoj babi Dragici da je biološki otac dve devojčice. Žena ga je napustila pre šest godina i ostavila decu njemu na starateljstvo. Uprkos stalnim svađama sa suprugom, Dejan za sve krivi svoju babu koja je, kako kaže, uvek spletkarila i pravila mu probleme.

Šta je njojzi se utopilo u glavu, ja ne znam – priča njegova majka o svojoj majci, otkrivajući da je ova znala i nož da potegne na rođenu ćerku.

Foto: Promo

Baba je, kažu, često psovala decu i pravila im smicalice, usled čega je došlo do razvoda, ali je i nakon toga nastavila da je blati i tvrdi da deca nisu njegova.

Ni njena ćerka, koja je Dejanu najveća podrška, ne zna šta je babi na umu, ali činjenica je da na njene priče nisu ostali gluvi, već su pozvali ekipu DNK da utvrde ko govori istinu. Povrh svega, na finalu emisije, kada Natalija čita rezultate DNK testa, iznenada je došlo i do fizičkog kontakta između članova ove porodice.

Foto: Promo

Da li će unuk uspeti da „ućutka“ babino gunđanje, ili će starica dokazati da zna o čemu govori, videćemo na TV Pink u sredu, 13. marta.

#DNK

#Natalija Simović

#Televizija Pink

#emisija

'