AKTUELNO

Hvala na poverenju i ostanite uz vaš Pink.

Za vreme vikenda kada je Pink implementirao novi redizajn i predstavio publici tri nova projekta, Pink je bio ubedljivo najgledanija komercijalna televizija, dok je u subotu, bio gledaniji i od Javnog servisa Srbje. Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija bila je gledanija u posebnim grupama gledalaca gde se najviše ističe urbana populacija, publika starosti 18/49 godina, kao i ženska populacija.

Foto: Pink.rs

Tokom sva tri dana vikenda među najgledanijim formatima su serije inostrane produkcije „Elif“, „Istanbulska nevesta“ i „Zabranjena ljubav“.Serija fantastičnih rezultata je i za našu inforamtivnu redakciju jer je „Nacionalni dnevnik“ tokom sva tri dana vikenda ubedljivo najgledanija inforamtivna emisija svih komercijalnih emitera. Na listi najgledanijih su „Popodnevni dnevnik „ i „Nacionalni denvnik u 13 sati“. Srbija se definitvno budi uz „Novo jutro“ koje je za dane vikenda najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Milionska publika ispratila je muzički show „Pinkove zvezdice All stars“, ali i emisije „Zadrugu – nominacije“ i „Pitanja novinara“ koje publika od ove nedelje gleda u novom terminu.

Foto: Promo

Pored navedenih formata naše informativne redakacije, kao i serijskog programa, u subotu fantastične rezultate beleži reprizno izdanje „Paprazzo lova“, kao i emisija „Zadruga-Izbacivanje“ u novom terminu subotom od 22 sati. Na listi najlgledanijih našlo se i specijalno „Vanredno ubacivanje“.

Foto: Printscreen Instagram

U nedelju, našoj vernoj publici predstavili smo čak tri nova projekta. Politički show „Hit Tvit“ u premijernom emitovanju pratilo je približno 1.400.000 gledalaca, što je ovu emisiju svrstalo među sedam najgledanijih emisija u danu u okviru svih emitera. Pinkova publika ispratila je i nove „Pinkove zvezde“, pa je tako u trajanju našeg novog show programa najviše publike bilo upravo uz Pink. Pocetak druge sezone kviza „Ko je na vrhu“, u popodnevnom terminu, pratila je verna pinkova publika. Na listi najgledanijih emisija u danu su i diretna uključenja u zadrugu, dok formati informativne redakcije su u samom su vrhu gledanosti. Pored redovnih vesti, specijalno izdanje „Nacionalnog dnevnika“ povodom obeležavanja 20 godina od početka Nato agresije pratilo je neverovatnih 1.400.000 gledlaca, uprkos tome što je sličan program emitovan na ostalim emiterima. Nedelja je dan i za „Žikinu Šarenicu“ ali i autorsku emisiju Ognjena Nestorovića „Premiejra Vikend Specijal“.

#TvPink

'