AKTUELNO

Emisija DNK, svake srede od 22.45 na TV Pink.

Zamršena i teška priča Vas očekuje u sredu, 27. marta od 22.45 u emisiji DNK na TV Pink.

Ekipu ove emisije pozvali su sa dve adrese. Prvo je pozvala Živka koja želi da dokaže svom zetu Miroslavu da je njen suprug Dragan biološki otac njene starija ćerke Dragane. Posle izvesnog vremena, poziv je stigao i od ćerke Dragane, koja želi da dokaže svojim roditeljima da je Miroslav biološki otac bebe koju ima sa njim u zajednici.

Foto: TvPink Printscreen

On je nju ukrao odavde iz sela i odveo je kod žene. Strpao je krvavu u auto i bacio pod most – rekao je Dragan.

Od početka je sve komplikovano jer je Dragana pobegla sa Miroslavom, pa su Živka i Dragan prijavili policiji njen nestanak. Policija je tragala za petnaestogodišnjom Draganom, na tvrdnje njenih roditelja da je silovana i bačena ispod mosta, a da je svo to uradio njen sadašnji izabranik Miroslav. Posle tog nemilog događaja Dragana je završila u porodici, gde su je, kako tvrde, prodavali i zato oni sumnjaju da Miroslav nije otac njenog deteta.

Ona mrzi oca zato što otaca neće da dozvoli neke prljave stvari njoj, što ne ide... - rekla je Živka.

Foto: TvPink Printscreen

Sa druge strane Dragana i Miroslav govore da su progonjeni od njenih roditelja i da ne mogu u miru da žive svoj život, već su prinuđeni da se stalno sele. I uz to, Miroslav smatra da Dragan nije Draganin biološki otac, jer ona ne liči na njega. Sve se dodatno komplikuje kada stignu rezultati testa, ali ih u emisiji neće čuti ni Živka, a ni njena ćerka Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

DNK emisija i ove srede potvrđuje svoju parolu - “očekujte neočekivano”.

#DNK

#najava

'