AKTUELNO

Hvala vam na poverenju. Ostanite uz vaš Pink.

TV Pink je tokom sva tri dana vikenda, kao i cele prethodne nedelje najgledanija televizija u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije, govore zvanični podaci agencije Nilsen. Implementacijom novog dizajna, kao i nekoliko novih projekata značajan je porast gledanosti nase televizije, te je ovog vikenda Pinkove kanale pratilo rekordnih 3.2 miliona gledalaca.

Pored ubedljive prednosti na sve emitere kada govorimo o ukupnom broju gledalaca, Pink je znatno gledaniji i u posebnim grupama gledalaca od 18-49 godina, gledaoci urbane, ženske i muške, populacije, ali i gledaoci sa teritorije Beograda.

Foto: Promo

Tokom sva tri dana vikenda naša publika pratila je serijski program. Serije „Elif“, „Istanbulska nevesta“ i „Zabranjena Ljubav“ su među deset najgledanijih emisija u danu. Našem informativnom programu se veruje, a dokaz su i istraživanja gledanosti koja govore da je ubedljivo najgledanija centralna informativna emisija svih komercijalnih emitera Pinkov „Nacionalni dnevnik“ kao i ostali formati naše informativne redakcije. Jutarnji sati rezervisani su za „Novo jutro“ koja je daleko gledanija od slicnih programa na drugim komercijalnim televizijama.

Foto: Pink.rs

Kako publika zapocinje dan uz Pink, večernji sati rezervisani su takođe za naš program. Milionski auditorijum pratio je muzički šou program „Pinkove zvezdice ALL stars“, dok je 26 odsto auditorijuma pratilo specijalnu emisiju „Zadruga-Pitanja Novinara i Nominacije“.

Foto: TvPink Printscreen

U subotu, na zvaničnim top listama, među deset najgledanijih formata, čak pet je Pinkovih. Uz Premijerno emitovanje serije „Državni službenik“ bilo je približno 1 500 000 gledalaca, te je naš format u subotu među tri najgledanije emisije u danu. Neverovatni rezultati postignuti su medju svim grupama gledalaca, a posebno medju kategorijom od 18 do 49 godina gde je zabelzen rast od neverovatnih 52 odsto. Vanredno ubacivanje u Zadrugu nalazi se među šest najgledanijih emisija u danu sa neverovatnih 24 odsto udela u gledanosti, dok su u samom vrhu gledanosti direktna uključenja u naš hiper rijaliti. Tradiconalno pinkova publika pratila je i popodnevni talk show „Magazin IN“.

Foto: Promo

Nedelja nastavlja trend uspeha i implementacije prolecne programske seme. Nova sezona domace serije „Šifra Despot“ u novom terminu nalazi se u samom vrhu gledanosti, medju pet najgledanijih emisija na svim televizijama!! Sledi je večernji šou „Kontravizija“, a 21% auditorijuma blio je uz „Zadruga-Izbacivanje“ u vanrednom terminu.

„Pinkove zvezde“ su u samom vrhu gledanosti, i to kao ubedljivo najgledanija emisija u svom terminu. Nedeljno popodne rezervisano za „Premijera Vikend Specijal“ sa najnovijim vestima o poznatima, ali i porodnični kviz „Ko je na vrhu“. Jutro je rezerisano za naš Jutarnji program, ali i za „Žikinu Šarenicu“.

#Gledanost

'