AKTUELNO

Vaša dobra navika - svakog vikenda od 10 do 13 sati samo na TV Pink

Uz interesantne goste, u nedelju, 7. aprila od 10 sati na TV Pink, u “Žikinoj šarenici” gledamo i nekoliko priloga, a neki od njih nas vode u Potpećku pećinu, u Dositejevu zadužbinu i upoznaju nas sa golubačkim vitezovima.

U studiju će nas Jelena Trivan, direktorka “Službenog glasnika”, upoznati sa novim vestima iz ove izdavačke kuće. Upoznaćemo uspešnog privatnika Stevana Povržana i njegove ćerke, koji su u Staroj Pazovi pokrenuli kondenzacionu sušaru voća i povrća, dok će nas prof. dr Dragan Povrenović upoznati sa tehnološkim inovacijama u Srbiji.

Foto: Pink.rs/Promo

Biće reći i o lepoti, zdravlju i modi, a uz pokrivalice sa takmičenja predstaviće se “Lepotica smaragdnog pogleda” - kako su mediji u dalekoj Kambodži nazvali Tamaru Novaković, predstavnicu Srbije na ovogodišnjem izboru za Miss planet!

Sa gostima iz Blaca dolazi i tamošnji KUD “Stojan Novaković”, a u studiju nastupaju i Dragan Smederevac, Dragiša Simić i drugi.

I još zanimljivig gostiju i priča vas očekuje i ove nedelje od 10 do 13 sati u emisiji koja je već dugi niz godina - vaša dobra navika - "Žikina šarenica".

#Televizija Pink

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'