AKTUELNO

Već nešto više od dve nedelje TV Pink je ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije. Tokom vikenda pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija ostvarila je znatno bolje rezultate u posebnim grupama: ženske populacije, urbane ali i grupe gledalaca od 18 do 49 godina i onih sa teritorije Beograda.

Kao dokaz velikog broja publike koja je petak, subotu i nedelju provela uz naš program jesu i zvanične top liste u čijem su vrhu usključivo Pinkove emisije. U subotu među dvadeset najgledanijih emisija u danu je čak 11 Pinkovih, dok u nedelju na istoj listi deset.

Informativni program naše televizije tokom prethodna tri dana je ubedljivo najgledaniji u odnosu na komercijalne emitere. „Nacionalni dnevnik“ je najgledanija centralna informativna emsiija, dok ga slede „Popodnevni“ i „Nacionalni dnevnik u 13h“.

Foto: TvPink Printscreen

U subotu oko 22% auditorijuma i više od 1.300.000 gledalaca pratilo je specijalnu emisiju „STOP nasilju“, pa je ovaj format među tri najgledanije emisije u danu.

Foto: Pink.rs

Prema istraživanju gledanosti, sva tri dana iza nas, jutarnji program „Novo Jutro“ najgledanija je jutarnja emisija svih komercijalnih emitera, dok je u subotu i nedelju naš jutarnji program gledaniji i od emisije slične sadržine Javnog servisa Srbije.

Foto: TvPink Printscreen

Pored navedenih formata, dokumentarac „Honkoške veze“ je u samom vrhu gledanosti. U nedelju „Kontravizija“ je među devet najgledanijih emisija, dok je treće emitovanje političkog talk show programa „Hit tvit“ pratilo nešto više od 1.300.000 gledalaca.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom sva tri dana vikenda naša publika pratila je serijski program. Serije inostrane produkcije „Elif“, „Istanbulska nevesta“ i „Zabranjena Ljubav“ su među deset najgledanijih emisija u danu. Domaći igrani program, a pre svega seriju „Državni službenik“ pratilo 1.200.000 gledalaca, dok nedelja je rezervisana za „Šifru despot“ koja se našla među deset najgledanijih emisija u danu.

Foto: TvPink Printscreen

Zabavni formati naše redakcije tokom vikenda beleže odlične rezultate. Muzički show „Pinkove zvezdice All stars“ pratila je verna Pinkova publika, dok je subota rezervisana za „Magazin IN“ i reprizno izdanje emisije „Paparazzo lov“.

Foto: Printscreen Youtube

Prepodnevne sate u subotu ali i nedelju proveli ste uz „Žikinu Šarenicu“, dok je nedeljno popodne rezervisano za „Premijeru vikend specijal“, kviz „Ko je na vrhu“, ali i sve popularniji format u novom ruhu „Pinkove zvezde All talents“ koji je i ove subote najgledaniji u svom terminu emitovanja.

Foto: TvPink Printscreen

Hiper rijaliti „Zadruga“ ne prestaje da iznenađuje, pa su tako pored dnevnih direktnih uključenja u samom vrhu gledanosti i specijalne emisije. „Nominacije“ u novom terminu, vanredno ubacivanje, ali i Izbacivanje koje je u subotu pratilo 1.100.000 gledalaca. Nedelju će obeležiti emisija „Zadruge-uspomene“ uz koju je bilo nešto više od 20% auditorijuma.

Hvala vam na ukazanom poverenju i ostanite uz Vaš Pink.

#Gledanost

#RTV Pink

#Televizija Pink

'