AKTUELNO

Emisija "Trenutak iz sna", svakog četvrtka u 22.45 na TV Pink

Jedan mlad život mogao je da se ugasi zbog čoveka pomračenog uma, o čemu će govoriti Tea Ignjatović, nova junakinja serijala “Trenutak iz sna”, koji gledamo u četvrtak, 11. aprila od 22.45 na TV Pink.

Foto: Promo

Koliko je teško Tei da se priseća tog stravičnog događaja vidi se u njenim plavim očima, ali je smogla snage da to ispriča pred kamerama.

On je me je svezao u majčinom stanu, onesvestio, ostavio da tako ležim u zapaljenom stanu i pobegao. Vatrogasci su došli ubrzo nakon toga i rekli su mi da sam imala sreće što su uspeli da me izvuku odatle - nerado se priseća Tea dana kada je umalo izgubila život.

Foto: Promo

Bežeći od zla, okrenula se porodici i zatrudnela. Ustanovljena je blizanačka trudnoća, ali ono što je usledilo prava je noćna mora za svaku majku – jedna beba nije imala srčane radnje. Gubitak jednog deteta snažno je pogodio celu porodicu. Ipak, Tea je odlučila da se bori za bolju budućnost i život posveti porodici i deci, potpuno zanemarujući svoj fizički izgled.

Foto: Promo

“Trenutak iz sna” mogao bi da joj ostvari bar neke želje i izbriše deo ožiljaka sa duše, a da li će to i dogoditi, videćete u četvrtak od 22.45 na TV Pink u emisiji koja nastoji da ženama život učini lepšim.

Pink RS

#Televizija Pink

#Trenutak iz sna

#emisija

'