AKTUELNO

Hvala na poverenju i ostanite uz Vaš Pink.

Četvrtog dana ove nedelje Pink je najgledaniji emiter u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije. Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija gledanija je i u posebnim grupama gledalaca. Najviše pažnje našem programu posvetile su pripadnice lepšeg pola, urbana publika, a velika prednost u odnosu na sve vidljiva je u grupi gledalaca starosti od 18-49 godina.

Foto: Pink.rs

Serijski program je tradicionalno u samom vrhu gledanosti. Serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i "Zabranjena Ljubav” visoko su rangirane na zvaničnim top listama. I u sredu, uspešni rezultati su za našu informativnu redakciju, te je tako najgledanija centralna informativna emisija svih komercijalnih emitera pinkov “Nacionalni dnevnik”. Visokopozicionirani su i “Popodnevni” i “Jutarnji dnevnik”, kao i najvažnije vesti “Minut-dva”.

Foto: Promo

Tradicionalno, “Novo jutro” je najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera. Najgledanija zabvana emisija sa milionskim auditorijumom je “Paprazzo lov”, dok ga sledi “DNK”. Večernje sate publika je provela uz emisiju “Zadruga-pitanja gledalaca” sa neverovatnih 30 odsto udela u gledanosti.

Visokorangirana su i direktna uključenja u naš rijaliti.

#Gledanost

#Televizija Pink

'