AKTUELNO

Hvala na poverenju i ostanite uz Vaš Pink.

Pored značajnijeg broja gledalaca, Pink je ostvario prednost u odnosu na ostale emitere kada govorimo o posebnim kategorijama gledalaca. Najviše vremena uz naš program provele su kategorija gledalaca urbane, muške ali i ženske populacije, dok je Pink bio najgledaniji i u prestonici.

Domaći i inostrani serijski program naše kuće nastavlja da beleži odlične rezultate. Naše serije tokom sva tri dana, na zvaničnim top listama nalaze se među deset najgledanijih formata. Serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i “Zabranjena ljubav” prati verna publika, dok su među sedam najgledanijih emisija u danu serije “Državni službenik” i “Šifra Despot”.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom vikenda naša informativna redakcija beleži odlične rezultate. Višesatni vanredni program “Stop nasilju” pratilo je oko neverovatnih 1.700.000 gledalaca, dok su u samom vrhu, tokom sva tri dana, među najgledanijim emisijama, pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik”.

Foto: TvPink Printscreen

Na top listi visokopozicionirani su i “Popodnevni”, “Nacionalni dnevnik u 13h i 10h”. S

Srbija se budi uz naš jutarnji program “Novo jutro” koje je za dane vikedna, sa udelom u gledaonosti od 24% ubedljivo najgledanija jutarnja emisija svih emitera, uključujući i Javni Servis Srbije. Politički talk show “Hit tvit” sa približno 1.300.000 gledalaca je ubedljivo najgledanija politička emisija u svom terminu. U nedelju visoka pozicija na zvaničnoj top listi pripada “Kontraviziji”.

Foto: TvPink Printscreen

Naši telent šou formati osvojili su publiku. U petak je verna pinkova publika pratila Pinkove zvezdice All stars, dok je nedelja rezervisana za “Pinkove zvezde all talents”. Kao najgledanija zabavna emisija tokom vikenda je autorska emisija Ognjena Nestorovića “Premijera Vikend Specijal” koja je u terminu emitovanja apsolutno najgledanija. Milionska publika subotu popodne provela je uz “Žikinu Šarenicu”.

Foto: Pink.rs/Promo

Prati se svaki potez učesnika rijalitija Zadruga. Tako su tokom vikenda među najgledanijim formatima “Zadruga Nominacije”, potom subotnje “Izbacivanje” sa milionksim auditorijuom, dok je 20% auditorijuma pratilo “Zadruga-Uspomene”. Na zvaničnoj top listi, visokorangirana su I direktna uključenja u Zadrugu.

Foto: TvPink Printscreen

Nastavljamo još jednu nedelju zajedno! Hvala na ukazanom poverenju i ostanite uz Vaš Pink.

#Gledanost

#Pink

#Televizija Pink

'