AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu prelistavamo sa Vasilijem Papovićem zamenikom glavnog urednika dnevnog lista “Alo” i predsednikom Centra za proučavanje globalizacijeprof.dr Dejanom Miletićem.

- Nakon više predloga odlučeno je: Mira Marković će biti kremirana, a njena urna položena u grob Slobodana Miloševića u Požarevcu. Vest o njenoj smrti otvorila je pitanje "Ko je bila Mira Marković", ali i polemiku "Gde Mira treba da počiva". Gosti Novog jutra Milovan Bojić, bivši funkcioner JUL-a i Zoran Baki Anđelković bivši funkcioner SPS-a.

- Rusija i NATO u potpunosti prekinuli i civilnu i vojnu saradnju. Šta to tačno znači i kakve posledice mogu biti na svetskom nivou, pitamo diplomatu Zorana Milivojevića, bivšeg dopisnika "Politike" iz Moskve Slobodana Samardžiju i vojnog analitičara Vlada Radulovića.

- Da li bi turbulentna politička situacija u zemlji mogla uticati na neke radikalnije poteze i odluke rukovodstva SNS-a,da li će građani Srbije glasati ove godine i zašto opozicija traži dijalog bez dijaloga, pitamo predsednika Izvršnog odbora SNS-a Darka Glišića.

- Šta se krije iza paravana noćnih klubova u Beogradu, šta tačno označava pojam "elitna prostitucija", o koliko ozbiljnom biznisu je reč, kome se sve sa javne scene kači takva etiketa, ali i sta o svemu tome misli crkva? Gosti "Novog jutra" su vlasnica najpoznatijeg striptiz kluba u Beogradu,koja je 20 godina u tom poslu, Branka Black Rouz i teolog sa Hilandara Miloš Stojković.

- U rubrici pod reflektorima glumica koja je ostvarila zapažene uloge u rusko-srpskom filmu "Balkanska međa" i u krimi-dramama "Državni službenik" i "Pet" - Milena Radulović.

- Zašto nam je važno dečje proleće, manifestacija koja je obnovljena pre tri godine, i koja se održava sutra?

- Kako izgleda psihička priprema pilota i kako se oni bore sa svakodnevnim stresom kako ne bi ugrozili bezbednost putnika?

- Gost rubrike hit jutra biće pevačica Sara Jo.

#Novo jutro

'