AKTUELNO

Emisija "Trenutak iz sna" svakog četvrtka u 22.45 na TV Pink

Teška porodična sudbina zadesila je Barjaktareviće, o čemu će nam u čevrtak, 18. aprila od 22.45 na TV Pink pričati Slavica, ovonedeljna kandidatkinja emisije “Trenutak iz sna”.

Slavica je imala teško detinjstvo, preživela je nenadoknadive gubitke, smrti i bolesti najrođenijih. Kada je stasala u devojku, došlo je vreme da se uda, ali tu su tek počeli njeni lični problemi.

Foto: Promo

Udala se za čoveka o kome nije ništa znala. I pored tri sina koje mu je rodila, njen suprug joj je od života napravio horor priču. Lomio joj je pikslom glavu, potezao nož, maltretirao sve ukućane, pa i sopstvene sinove.

Najgore je što je video kada je njegov otac pokušao mene da zakolje na putu – iznosi Slavica porodične tragedije koje su ih zadesile.

Foto: Promo

Neprestani stresovi odrazili su se ne samo na Slavičin izgled, već i na zdravlje. Srce joj je popustilo i doživela je infarkt.

Danas Slavica ima tri sina iz braka sa nasilnikom i jednu ćerku iz drugog braka. Za njih živi i zbog njih želi da bude jača i lepša, a da li će u tome uspeti da joj pomogne stručna ekipa emisije “Trenutak iz sna”, pogledajte u četvrtak od 22.45 na TV Pink.

Pink RS

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

'