AKTUELNO

Serija Radoša Bajića "Šifra Despot", nedeljom u 20 časova na TV Pink

Nedoumice će mučiti glavnog junaka serije “Šifra Despot” u 57. epizodi pod nazivom “Čisto i prljavo”, koju TV Pink prikazuje u nedelju, 19. maja od 20 časova. Autor Radoš Bajić je Despota (Đorđe Marković) stavio na muke, kako privatne, tako i poslovne.

Epizoda počinje ranom zorom u domu Despotovića, oko čijeg dvorišta se neko šunja. U tom, Despotu sa nepoznatog broja stižu poruke i fotografije ruža, zakačenih na njegov auto. Sumnjičav je naš glavni junak, ali mu ni na kraj pameti nije ko bi to mogao biti.

Foto: Promo.

Za to vreme ispred Agbabine (Radoš Bajić) kuće u naselju Borča zaustavlja se taksi i iz njega izlazi Milena (Tamara Krcunović) - potpuno neočekivana i nenajavljena. Stric i strina (Olga Odanović) su iznenađeni i zatečeni. Šta li je razlog Mileninog povratka?

Foto: Promo.

Na poslovnom planu, Despot i dalje razmišlja šta da uradi sa novcem kojim je gospođa Blagica (Dara Džokić) htela da ga podmiti. Prilikom prethodne „posete“ Despotovoj kući ostavila je koveret sa pet hiljada evra. Despot u razgovoru sa koleginicom Dragicom (Dušica Novaković) saznaje kako je njegov prethodnik „pao“ zbog mita koji je primao.

Foto: Promo.

Vođen grižom savesti, odgovoran i ispravan, u nedoumici da li da prihvati mito ili ne, Despot odlučuje da ode kod advokata Guteše (Lepomir Ivković). Hoće li mu vratiti novac ili možda pristati da prekrši pravila službe?Ne propustite novu epizodu serije 'Šifra Despot' u nedelju, 19. maja od 20 časova samo na televiziji Pink!

Pink.rs

#Radoš Bajić

#Televizija Pink

#serija

#Šifra Despot

'