AKTUELNO

I ovu nedelju televizija Pink počinje kao ubedljivo najgledanija TV stanica u Srbiji, kako u odnosu na komercijalne emitere, tako i u odnosu na Javni servis.

Prema rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, pored ukupnog broja gledalaca čiji je izbor bio upravo naš program, tokom jučerašnjeg dana, TV Pink bila je najgledanija i među ženskom populacijom, gde je zabeležena drastična razlika u osnosu na sve ostale emitere.

Foto: TvPink Printscreen

U top 12 najgledanijih emisija u danu na svim televizijama, čak polovina su Pinkove emisije. Vaš izbor je na početku ove nedelje bio "Nacionalni dnevnik", koji je sa udelom gledanosti od skoro 20 odsto ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera.

Foto: Promo.

U samom vrhu gledanosti je tradicionalno naš serijski program - serije "Zabranjena ljubav", "Istanbulska nevesta" i "Elif". Hiper rijaliti "Zadruga" nastavlja da obara rekorde gledanosti - emisija "Zadruga - Izbor potrčka" je među 10 najgledanijih emisija u danu, dok je "Pretres nedelje sa Milanom", kao i dnevna uključenja u "Zadrugu" pratio je milionski auditorijum.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite uz Pink

#Gledanost

#Televizija Pink

'