AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju i ostanite uz Pink.

Liderska pozicija za TV Pink kada govorimo o istrazivanju gledanosti. Četvrtog dana ove nedelje Pink je najgledaniji emiter u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije. Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija gledanija je i u gotovo svim posebnim grupama gledalaca.

Najviše pažnje i ubedljiva prednost vidljiva je u grupi gledalaca urbane publike, kao i kategoriji ženske publike gde je naša televizija ostvarila čak gotovo dvostruko bolji rezultat u odnosu na drugoplasiranog emitera u ovoj kategoriji. U danu iza nas Pink je bio izbor publike starosti od 18-49 godina, ali i urbane publike.

Foto: Promo.

Serijski program je tradicionalno u samom vrhu gledanosti. Serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i Zabranjena Ljubav” visoko su rangirane na zvanicnim top listama. Veruje se našem informativnom programu, pa je tako Pinkov '' Nacionalni dnevnik'' najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Slede ga i ostali formati nase informativne redakcije: Popodnevni ali i Nacionalni dnevnik u 13 sati.

Foto: Pink.rs

Foto: Promo.

“Novo jutro” tradicionalno je najgledanija jutarnja emsiija svih komercijalnih emitera, dok fantasticne rezultate belezi i emisija “Brak na neviđeno” koju je pratilo 27 odsto auditorijuma i ujedno je na zvanicnoj top listi drugoplasirana emisija u odnosu na sve formate emitovane u danu iza nas. Na ovaj format naslanja se i “Trenutak iz sna” koji je visoko pozicioniran na zvanicnoj top listi.

Pored ovih formata, Pinkova publika pratila je "Zadrugu-Pitanja gledalaca" u popodnevnom terminu, a gotovo 30 odsto auditorijuma dan je zavrsilo uz nas program i emisiju "Zadruga-Gledanje snimaka".

#Televizija Pink

'