AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju. Ostanite i dalje uz vaš Pink.

Nastavlja se odličan trend TV Pink kada govorimo o istraživanju gledanosti. Naime, Pink je i u danu iza nas najgedalnija televizija u Srbiji, kada govorimo o ukupnom broju gledalaca ali i kada uzmemo u obzir posebne grupe gledalaca, među kojima je najvernija ženska i urbana publika, kao i gledaoci starosti od 18-49 godina.

Foto: Pink.rs

Među deset najgledanijih emisija u danu i ubedljivo najgledanija zabavna emisija svih TV emitera je „Paparazzo lov“ . Među najgledanijim emisijama u danu našao se format „DNK“ sa udelom u gledanosti od čak 24 odsto, dok ni u danu iza nas niste propustili serijski program naše televizije. Serije: „Zabranjena ljubav“, „Elif“ i „Istanbulska nevesta“ među najgledanjim emisijama su u danu.

Foto: Promo.

„Nacionalni dnevnik“ zvanično je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, dok se na zvaničnoj top listi najgledanijih formata našao i „Popodnevni dnevnik TV Pink“. U sredu je tradicionalno najgledanija jutarnja informativna emisija svih komercijalnih emitera „ Novo jutro“.

Kako dan počinjete uz naš program, tako su i noćni sati rezervisani za naš program. Među najgledanijim emisijama u danu našla se i emisija „Zadruga-pitanja gledalaca“ sa neverovatnim udelom u gledanosti od čak 31 odsto, dok su u samom vrhu gledanosti i sva direktna uključenja u najpoznatiji rijaliti na Balakanu koji je ispratila verna Pinkova publika.

#Televizija Pink

'