AKTUELNO

Prvi vikend u šestom mesecu naša televizija je najgledanija među svim komercijalnim emiterima. Tradicionalno, među ženskom publikom, Pink je bio prvi izbor, te je u toj kategoriji Pink gledaniji i od Javnog servisa Srbije.

Serijski program je u samom vrhu tokom sva tri dana, "Istanbulska nevesta", "Elif" i "Zabranjena ljubav" su omiljene među gledaocima.

Foto: RTV Pink , printscreen

"Nacionalni dnevnik" svakog dana informiše sve veći broj gledalaca koji su svoje poverenje poklonili najgledanijoj informativnoj redakciji među komercijalnim emiterima. Pored dnevnika, "Novo jutro" je prema jedinom zvanicnom istrazivanju gledanosti u petak najgledaniji jutarnji porgram svih televizija, dok je u samom vrhu i Žikina šarenica.

Foto: Pink.rs

U petak fantastičnu žurku iznenađenja u Šimanovicma pratio je milionski auditorijum, baš kao i emisiju Zadruga Nominacije i uključenja uživo.

Foto: TvPink Printscreen

Subotom popodne bez konkurencije, Magazin In je najgledanija emisija na svim televizijama u ovom terminu dok je veče rezervisano za Zadruga izbacivanje.

Nedeljni raznoliki sadržaj privlači sve grupe gledalaca pa su tako među deset najgledanijih emisija u danu, na svim televizijama, "Nacionalni dnevnik", "Kontravizija" ali i domaća serija "Šifra Despot".

Foto: Promo.

Popodnevni temrin rezervisan je za Premijera vikend specijal koji i ove nedelje belezi fantasticne rezultate u svim grupama, ako najgledanija emisija u svom terminu. Prati je politički talk show Hit tvit sa više od milion gledalaca, ali i talent show Pinkove zvezde.

Foto: TvPink Printscreen

Najgledaniji rijaliti Zadruga neprestano belezi porast u gledanosti te su ove nedelje među najgledanijim emsijama Zadruga uspomene, pitanja novinara ali i sva ukljucenja uzivo!

Hvala na poverenju i ostanite uz vas TV Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'