AKTUELNO

Očekujte neočekivano - emisija DNK, svake srede od 22.45 na TV Pink

Deca su ukras sveta i pravo je bogatstvo imati ih što više, ali je Ljubiša sa njih petoro u kući ipak potražio pomoć ekipe emisije DNK, kako bi utvrdio da li je biološki otac svakome od njih. Voditeljka Natalija Simović se uputila u njihov dom, a šta je tamo dočekalo, videćete u sredu, 12. juna od 22.45 na TV Pink.

Foto: Promo.

Ljubiša je do pre osam meseci živeo sa Živkom i petoro dece. Rastali su se pre osam meseci, kada je Živka našla novu ljubav i odselila se. Deca su bila kod njega, ali su nedavno otišla kod Živke i njenog čoveka, a Ljubu su prijavili da maltretira decu. On kaže da je to laž i da Živka nije bila dobra majka i žena, da ga je varala, dok ona tvrdi da su deca i ona maltretirani, da ih je terao da prose, dok je on novac trošio na kockanje.

Foto: Promo.

Ljuba je siguran da za dvoje dece nije biološki otac, jer ga je Živka često napuštala, boravila u drugim kućama, pa se vraćala. Odnosi u porodici su dodatno napeti zbog Živkinog čiče koji živi u kući do Ljubine, a nisu u dobrim odnosima.

Foto: Promo.

Rezultate DNK testa za svo petoro dece Natalija čita u čičinoj kući, a šta se krije u kovertama, saznaćete u sredu na TV Pink.

Pink RS

#DNK

#Natalija Simović

#Televizija Pink

#emisija

'