AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavaju Vladimir Marinković, potpredsednik narodne skupštine i Dragan Vujičić, novinar "Večernjih novosti".

- Kako se odvijao obaveštajni rat iza kulisa NATO agresije na Srbiju i na koji način se dolazilo do tajnih podataka, o ovim temama pričaju Ljuban Karan, bivši pripadnik Kontraobaveštajne službe, Dragiša Ivelj, bivši operativac Državne Bezbednosti i Tomislav Đurin, pukovnik Vojno-bezbednosne agencije u penziji.

- U koliko faza se odvijala obnova zemlje nakon NATO bombardovanja, šta je sve urađeno i za koliko novca - ovo će biti pitanja Milutina Mrkonjića, nekadašenjeg direktora Direkcije za obnovu zemlje, sadašnjeg počasnog predesdnika SPS- a i narodnog poslanika.

- Kako je moguće da neko poziva da se puškama osvajaju mediji i ruši vlast koja je legitimno izabrana, tema je o kojoj razgovaraju Nebojša Krsrtić, marktinški stručnjak i Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa.

- Zbog povišene temperature i jakog UV zračenje Republički hidrometeorološki zavod izadao upozorenje da se očekuje crveni nivo UV indeksa koji je vrlo opasan po ljudski organizam i koji može dovesto do ozbiljnih povreda na koži. Koliki se indeksi UV zračenja očekuju u Srbiji, koja područja će biti najkritičnija i kako zaštiti kožu od UV zraka, tema je o kojoj će govoriti dermatolog dr Nevenka Dokmanović i meteorolog Nedeljko Todorović.

- Pod reflektorima je glumica Bojana Đurašković sa kojom ćemo razgovarati o novom projektu televizije Pink, seriji "Crveni mesec" čije emitovanje počinje u drugoj polovini septembra.

- U rubrici Hit jutra gost je frontmen grupe Regina, Aleksandar  Čović, koji će nam predstaviti novi spot ovog benda koji je urađen za pesmu "Ti si mi tu".

#Novo jutro

#najava

'