AKTUELNO

I četvrtog dana ove nedelje, TV Pink je ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji. Analiza jedinog zvaničnog merenja TV gledanosti agencije Nielsen, kaze da je Pink je u danu iza nas, u odnosu na sve emitere u ukupnom broju gledalaca ostvario neverovatne rezultate, nezabeležene od početka emitovanja programa TV Pink.

Udeo u gledanosti Pinka je blizu neverovatnih 22%, dok je drugoplasirani Javni servis Srbije na samo 15% udela. Pored istorijskog maksimuma u ukupnom broju gledalaca, Pink je u odnosu na sve emitere, u danu iza nas, najgledaniji i u posebnim grupama gledalaca: Muška, ženska populacija, grupa gledalaca urbanih sredina, starosti od 18-49 godina, kao i gledaoci iz prestonice.

Na zvaničnoj top listi među deset najgledanijih emisija u danu, čak 5 je pinkovih.

Foto: Promo.

Kao najgledanija zabavna emisija u danu, sa milionskim auditorijumom i udelom u gledanosti od 23% je “Brak na neviđeno” koja od početka emitovanja beleži fantastičene rezultate.

Takođe među deset najgledanijih emisija u danu su i Pinkove serije inostrane produkcije: “Istanbulska nevesta“, „Elif“ i serija koju od nedavmo prati naša publika “Ljubav iz osvete”.

Foto: Promo.

U top deset, sa 28% auditorijuma nalazi se emisija “Zadruga-Gledanje snimaka”, dok je Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera.

Foto: TvPink Printscreen

I ostali formati naše informativne redakcije u danu iza nas beleže dobre rezultate: Najnovije vesti u okviru emisije „Poslednja vest“, „Popodnevni dnevnik“, i “Novo Jutro” koje je zvanično u danu iza nas, najgledaniji jutarnji program, uključujući sve emitere.

Foto: Pink.rs

Uspešno privodimo kraju još jednu nedelju, I to isključivo zbog vas. Hvala vam na tome. Ostanite uz vaš Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'