AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U naredna tri sata gledaćete:

- Štampu prelistavaju Milan Dobromirović, urednik političke rubrike u dnevnom listu "Informer" i Predrag Jeremić, urednik portala "Embargo".

- Da li bi eventualni vojni sukob Amerike i Irana doveo do Trećeg svetskog rata i koliko smo blizu ovom scenariju - ovo će biti teme za prof. dr Dejana Miletića, predsednika Centra za proučavanje globalizacije, Sašu Milovanovića, direktora "Srpskog telegrafa" i prof. dr Iliju Kajteza sa Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost.

- Najznačajniji sajam naoružanja i vojne opreme u jugoistočnoj Evropi "Partner 2019", na kome će nastupiti 128 izlagača, biće održan na Beogradskom sajmu od 25. do 28. juna. Koliki je značaj ovog sajma i šta će sve posetioci imati prilike da vide na ovom sajmu, tema je o kojoj će razgovarati Nenad Miloradović, pomoćnik ministra odbrane za metarijalne resurse i Aleksandar Lijaković, pomoćnik direktora Jugoimport SDPR.

- O upornom odbijanju Prištine da ukinu takse na srpsku robu, o otkazivanju Samita u Parizu i budućnosti berlinskog procesa, ali i o mnogim drugim važnim temama govoriće ministar spoljnih poslova, Ivica Dacić.

- U rubrici Hit jutra ugostićemo Janu Vuković koja će nam predstaviti svoj novi singl "Slaži".

#Jutarnji program

#Novo jutro

#najava

'