AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju i ostanite uz Pink.

Četvrtog dana ove nedelje Pink je najgledaniji emiter u Srbiji, i to daleko gledaniji od sve tri komercijalne televizije zajedno. Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija gledanija je i u gotovo svim posebnim grupama gledalaca. Najviše pažnje i ubedljiva prednost vidljiva je u grupi gledalaca urbane, ženske, ali i kategoriji publike starosti od 18-49 godina.

Foto: Pink.rs

Nešto više od 24 odsto auditorijuma i 1.100.000 gledalaca pratilo je emisiju „Brak na neviđeno“, koja je na zvaničnoj top listi pozicinonirana u samom vrhu. Serijski program tradicionalno prati verna pinkova publika. Serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i „Ljubav iz osvete” visoko su rangirane na zvanicnim top listama.

Foto: Promo.

Foto: Promo.

Veruje se našem informativnom programu, pa je tako Pinkov '' Nacionalni dnevnik'' najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Slede ga i ostali formati nase informativne redakcije: Popodnevni dnevnik ali i najnovije vesti u okviru formata „Poslednja vest“.

“Novo jutro” tradicionalno je najgledanija jutarnja emsiija svih emitera, ukljućujući i Javni servis Srbije. Pored ovih formata, Pinkova publika pratila je "Zadrugu-Pitanja gledalaca" u popodnevnom terminu, a gotovo 26 odsto auditorijuma dan je zavrsilo uz nas program i emisiju "Zadruga-Gledanje snimaka".

#Gledanost

'