AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Gosti Prelistavanja štampe biće pomoćnik glavnog urednika dnevnog lista "Srpski telegraf" Boris Vuković i glavni urednik medijske mreže "Antidot" Marko Matić

Kako je Nikola Tesla postao istaknuti hrvatski izumitelj, šta su činjenice, a šta mitovi, zašto Hrvati ne odustaju od svojatanja Tesle i njegovog dela, kako se među hrvatskom decom i na sportskim terenima širi ustaštvo i šta pokazuje statistika govora mržnje u Hrvatskoj?

Član Alijanse za budućnost Kosova i brat bivšeg kosovskog premijera Ramuša Haradinaja, Daut Haradinaj, tvrdi da će kosovske bezbednosne snage, odnosno, kako je rekao, kosovska vojska, "imati najmodernije oružje u regionu" , Da li se može očekivati da SAD pomognu prištinskim vlastima u naoružavanju i kakvo naoružanje Srbija ima...o tome,ali i drugim aktuelnim temama,razgovaramo sa vojnim analitičarem Miroslavom Lazanskim.

Kako je reagovalo obezbeđenje Predsedništva Srbije tokom protesta 1 od 5 miliona, kada su okupljeni silom pokušali da upadnu u zgradu Predsedništva, kome odgovaraju ovakvi neredi i nasilje...o svemu ovome i ostalim aktuelnim temama, razgovaramo sa glavnim i odgovornim urednikom Draganom J. Vučićevićem.

Gost u rubrici Pod reflektorima ovog jutra Marko Jovičić reditelj i glumac.

Pevač Dragi Domić će nam ulepšati dan svojom pesmom u rubrici Hit jutra.

#Novo jutro

'