AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U narednim satima gledaćete:

- Štampu danas prelistavaju Jelena Trivan predsednica upravnog odbora filmskog centra Srbije i Vasilije Papović, zamenik glavnog urednika dnevnog lista „ALO“

- Predsednik Češke Miloš Zeman danas započinje zvaničnu dvodnevnu posetu Beogradu, gde će mu domaćin biti predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Zeman je uoči dolaska izjavio da ne isključuje mogućnost da bi njegova zemlja mogla da povuče priznanje nezavisnosti Kosova. Koliko je i kada to izvesno očekivati?

- Reper Dalibor Andonov Gru poginuo je juče u Zemunu nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu. Po čemu će oni koji su ga lično poznavali pamtiti ovog repera ali i kako je do nesreće došlo i koliko su tome doprineli loši vremenski uslovi?

- Zlatne odbojkašice Srbije biće gošće Novog jutra! Kakav je osećaj biti najbolji u Evropi i ponovo stajati na pobedničkom postolju!

- Da li Srbija može da se pohvali brojem hraniteljskih porodica? Koliko je teško naći one roditelje koji hoće da usvoje dete sa nekim zdravstvenim problemom?

- Pod reflektorima "Novog jutra" glumac Miloš Vlalukin

- Nova predstava na daskama UK Vuk Karadžić - "Strah od leptira". Gosti Novog jutra glumci Dušan Kaličanin i Zoran Pajić

- Hit jutra rezervisan je za Pozitiv bend

#Novo jutro

'