AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

Televizija Pink, nastavlja da obara rekorde gledanosti, te je u danu iza nas Pink ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, govore zvanični podaci agencije Nilsen. Pored fantasticnog rezultata u ukupnom broju gledalaca, naša televizija znatno je gledanija i u posebnim grupama gledalaca. Pink je dominantniji u grupi gledalaca ženske i urbane populacije, ali i u grupi publike starosti od 18-49 godina. Na zvaničnoj top listi među deset najgledanjih emisija u danu, čak šest je Pinkovih.

Foto: Pink.rs.

Ubedljivo najgledanija serija u Srbiji, u danu iza nas je druga epizoda istorijsko- ljubavnog spektakla „Crveni mesec“ koji je pratilo neverovatnih 24% auditorijuma ili 1.200.000 gledalaca. Među deset najgledanijih emisija našli su se i ostali formati našeg igranog programa. Serije „Dženetine suze“ i „Njena sudbina“ su u samom vrhu gledanosti.

Foto: RTV Pink

Gotovo 22% auditorijuma i vise od 1.000.000 gledalaca pratilo je centralnu informativnu emisiju „Nacionalni dnevnik“ koja je ujedno najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, dok je emisija „Poslednja vest“ u okviru koje ste pratili obraćanje Predsednika Srbije Aleksandra Vučića u samom vrhu gledanosti.

Foto: TvPink Printscreen

Tradicionalno „Novo jutro“ je najgledaniji jutranji program svih komercijalnih emitera. U top četiri najgledanije emisije u danu našla se specijalna emisijja „Zadruga-Trenutak istine“ koju je pratilo približno 1.100.000 gledalaca, dok je verna pinkova publika pratila i sva direktna uključenja u Zadrugu.

Foto: Pink.rs

U vanrednom popodnevnom terminu, gotovo 20% auditorijuma ispratilo je „Pretres nedelje sa Milanom“. Nova emisija TV Pink, „24časa“, autorke i voditeljke Dušice Spasić, beleži fantastične rezultate već psole drogog emitovanja, dok je 24% auditorijuma dan je završilo uz Pink i kasni večernji show Ognjena Amidžića „Ami G show“.

Foto: Pink.rs.

Istorijski rezultati beleže se zahvaljujući vama. Hvala na poverenju. Ostanite uz vaš Pink.

#Gledanost

'