AKTUELNO

Televizija Pink i u ovoj nedelji nastavlja svoju lidersku poziciju. Prema zvaničnim istraživanjima gledanosti agencije „Nilsen“ Pink je u danu iza nas ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji.

Pored toga što je Pink uspešniji u ukupnom broju gledalaca, naša televizija je gledanija i u posebnim grupama gledalaca među kojima se najviše ističu gledaoci ženbske populacije, urbanih sredina, ali i starosti od 18-49 godina. Pored toga, na zvaničnoj top listi među deset najgledanijih formata u danu, čak šest je Pinkovih.

Foto: TvPink Printscreen

Ubedljivo najgledanija emisija svih komercijanih emitera ali i serijski program je istorijsko-ljubavni spektakl „Crveni mesec“ koji je pratilo 25% auditorijuma ili približnije 1.250.000 gledalaca.

Foto: RTV Pink

U samom vrhu gledanosti je i serijski program inostrane produkcije: „Dženetine suze“, „Njena sudnina“, Ljubav iz osvete“.

Foto: Jelena Simonović

Početak nove sezone „Kuće od srca“ pratilo je 21% auditorijuma, koja je ujedno među najgledanijim emisijama u danu.

Foto: TvPink Printscreen

Pinkovim vestima se veruje, pa je tako centralna informativna emsiija „Nacionalni dnevnik“ sa udelom u gledanosti od 21% ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Slede ga i „Popodnevni dnevnik“ i „Poslednja vest“, dok je najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera „Novo Jutro“.

Foto: TvPink Printscreen

Visokopozicionirana u danu iza nas je i relativno nov format „24časa sa Dušicom“ , dok je naša publika dan završila uz Pink i show program Ognjena Amidžića „Ami G show“ sa auditorijuom od 26%.

Hvala vam na poverenju i ostanite uz vaš Pink.

#Gledanost

'