AKTUELNO

Hvala vam na poverenju i ostanite uz vaš Pink!

Za dane vikenda, TV Pink je ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter, gledaniji od drugoplasiranog i trećeplasiranog komercijalnog emitera. Pored zapaženijih rezultata u ukupnom broju gledalaca, naša televizija je gledanija i u posebnim grupama gledalaca. Veće poverenje Pinku su dali gledaoci urbanih sredina, starosti od 18-49 godina, ali i gledaoci ženske populacije.

Foto: TvPink Printscreen

Prvi dan vikenda obeležila je serija „Crveni mesec“ koja je ubedljivo najgledaniji format svih komercijalnih emitera. U subotu ubedljivo najgledaniji igrani program je takođe pinkova nova serija „Preživeti Beograd“ koja je u svom terminu emitovanja bez konkurencije. Pored domaćeg igranog programa, za dane vikenda visokopozicionirane su i serije inostrane produkcije: „Elif“, „Njena sudbina“, „Dženetine suze“ i „Ljubav iz osvete“.

Foto: Pink.rs

Pored serijskog programa, ubedljive rezultate postigla je i naša informativna redakcija. „Nacionalni dnevnik“ je tokom dana vikenda ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, dok je „Novo jutro“ sada već tradicionalno najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera. Formati najgledanijeg rijalitija su u samom vrhu gledanosti, pa su tako vikend emisije visokopozicionirane: „Zadruga-Nominacije“, „Zadruga-Izbacivanje“, „Zadruga-Pitanja novinara“, kao i direktna uključenja u rijaliti Zadruga.

Pored svega, za dane vikenda uspešni su formati zabavne redakcije naše televizije, pa su tako vikend obeležili „Magazin IN“ kao i „Premijera vikend Specijal“ koji su u terminu emitovanja ubedljivo najgledanije emisije.

Foto: TvPink Printscreen

Politički talk show Verice Bradić „Hit TVIT“ pratilo je gotovo 1.400.000 gledaca što je ovu emisiju svrstao među 10 najgledanijih u danu. Odmah iza „Hit tvita“ sledi i „Kontravizija“

#Gledanost

'