AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistava Dragomir Anđelković politički anallitičar i Arnom Gujon Francuski humanitarac.

- Da li je odluka Evropske unije da ne otvori vrata Severnoj Makedoniji i Albaniji pokazala da više ne važi krilatica da "proces pridruživanja zavisi od brzine reformi potencijalne zemlje članice"? Gosti Teme jutra diplomata Zoran Milivojević i Miroslav Stojanović bivši dopisnik dnevnog lista "Politika" iz Nemačke.

- Osnivaču fondacije Tijana Jurić, Igoru Juriću, i njegovoj ćerki putem društvene mreže Fejsbuk stigle su preteće poruke. Osumnjičeni za ovo krivično delo je uhapšen. Kakav je bio sadržaj poruka i da li je ovo prvi put da mu se preti?

Foto: Pink.rs

- Klinički centar Srbije već godinu dana poseduje X i gama nož.Koliko su ovi aparati olakšali lečenje pacijenata koji boluju od malignih bolesti, koliko država danas izdvaja novca za lečenje dece u inostranstvu, da li će sezonsku vakcinu protiv gripa morati da prime i zdravtsveni radnici, ovo su samo neke od tema za ministra zdravlja Zlatibora Lončara.

- Mirjana Bobić Mojsilović na sajmu knjiga predstavlja zbirku poezije "Obećao si mi". Koliko Srbija čita poeziju i šta čita Mirjana Bobić Mojsilović.

Foto: Pink.rs

- Pod reflektorima je glumica Mina Milićević koja će nam otkriti šta nas čeka u narednim epizodama serije Crveni mesec.

- Saša Edi Đorđević, poznati književnik i muzičar predstaviće nam svoj novi roman koji nosi naslov "Doktor".

- A Hit jutra rezervisan je za Daru Bubamaru i njenu novu pesmu "Manipulacija".

#Jutarnji program

#Novo jutro

#najava

'