AKTUELNO

Nakon letnjeg karavana, kad je Žika Nikolić obišao Srbiju i region, 'Žikina šarenica' vraća se u Beograd i ovog vikenda se od 10 do 13 časova ponovo emituje iz dobro poznatog studija, a pored Žike, vaš domaćin biće i Marija Egelja.

I u nedelju će vas kroz najlepše priče iz čitave Srbije voditi Žika i Marija, a u studiju će ugostiti glumca Lepomira Ivkovića, koji u sitorisjkom spektaklu “Crveni mesec” tumači lik jednog od naših najvećih državnika, Nikole Pašića. Paralelno sa insertima iz serije, Lepomir će pričati o svojim utiscima o ovom projektu, koji je po svim parametrima najznačajniji projekat TV Pink.

Gosti Marije i Žike biće Ivana Petrović i Boban Jovanović, predsednik Opštine Mionica, koji će govoriti o turističkom potencijalu ova srpske opštine. O jubilarnom 20. “Festivalu zdravlja” koji će biti održan 30. i 31. oktobra u Domu vojske u Beogradu, govoriže Mirjana Mićović.

Foto: Jelena Simonović

Milan Raonić će vas ove nedelje kroz prilog “Uspomene sa letovanja” vratiti nakratko u tople dane koji su za nama.

Pored brojnih muzičkoh gostiju, ove nedelje će vas pesmom razgaliti Darko Lazić, koji će istovremeno najaviti svoj koncert simboličnog naziva “Novi početak”, zakazan za 29. oktobar. Darko će uživo u studiju otpevati pesme “Majko” i “Godinu dana trista kafana”.

Ovog vikenda vas tradicionalno očekuju “Žikine pitalice” i vredne nagrade, zato ne propustite “Žikinu šarenicu” u subotu i nedelju, 26. i 27. oktobra od 10 časova na TV Pink!

#žikina šarenica

'