AKTUELNO

U danu za nama, televizija Pink je ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter, procentualno sa malom razlikom u odnosu na Javni Servis Sbije, a u ukupnom broju gledalaca Pink je gledaniji u odnosu na zbir ostalih komecijalnih emitera zajedno.

Pink je uspešniji u gotovo svim grupama gledalaca među kojima se najviše ističu gledaoci urbanih sredina, kao i pipadnice lepšeg pola.

Ubedljivo najgledaniji igrani pogram svih emitera je pinkova serija „Crveni mesec“ koju je pratilo više od 1.250.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkov igrani program je u samom vrhu gledanosti, a slede i serije inostrane podukcije: „Njena Sudbina“, „Ljubav iz osvete“, „Dženetine suze“. Najgledanija zabavna emisija svih emitera u danu iza nas je „Brak na neviđeno“ koji je pratilo gotovo 1.100.000 gledalaca.

Foto: RTV Pink

Sa 25% udela u gledanosti sledi „Trenutak iz sna“, dok je ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“.

Foto: TvPink Printscreen

Srbija se budi uz „Novo jutro“ koje je sa 20% auditorijuma u danu iza nas, ubedljivo najgledanija jutanja emisija svih komercijalnih emitera.

#Gledanost

#Televizija Pink

'