AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu emisije "DNK".

Nova neobična priča ove srede od 22:45 časova ekipu jedne od,najgledanijih emisija na TV Pink, “DNK”, vodi u Novi Sad. Natalija Simović daće,sve od sebe da učesnicima donese istinu i razrešenje problema u porodičnim,odnosima.

Ovog puta pomoć od emisije “DNK” zatražio je Ljuljzim, koji,želi da dokaže svom bratu Adrianu da nije biološki otac njegovo šestoro dece i,da nije bio u vezi sa njegovom ženom Suzanom.

Foto: TV Pink Printscreen/TV Pink Printscreen

Sve je počelo pre nedelju dana, kada se Adrian vratio kući,sa služenja zatvorske kazne. Nekoliko dana kasnije, pojavio se na Ljuljzimovim,vratima sa optužbom da je spavao sa njegovom ženom i da su njih dvoje u tajnoj,vezi već 17 godina.

Kako tvrdi Ljuljzim, tada su pale teške reči, a Adrian je,spominjao i “besu” – krvnu osvetu, čvrsto obećanje koje se mora održati i po,cenu života.

Foto: TV Pink Printscreen/TV Pink Printscreen

Ljuljzim živi sa dve žene, koje ne veruju da je on bio sa,Adrianovom ženom, a sve to poriče i on sam. Njih troje smatraju da je Suzana,primorana da priča takve stvari jer je Adrian ljubomoran na Ljuljzima, brata po,ocu.

Natalija je u razgovoru sa Adrianom otkrila da on, sve ove,godine, nije sumnjao u Suzanu i Ljuljzima, dok mu ona sama, bez najave, nije,priznala. Prema njegovim rečima, Suzana više nije mogla da krije da je u,navodnoj vezi sa Adrianovim bratom.

Foto: TV Pink Printscreen/TV Pink Printscreen

Situacija je veoma zategnuta i blago rečeno neprijatna, a,Natalija će uz pomoć stručnjaka, najpreciznijom DNK metodom, pokušati da,Ljuljzimu i Adrianu donese istinu koja im je toliko neophodna.

Ne propustite još jedno zanimljivo i uzbudljivo izdanje emisije “DNK” u sredu 30.,oktobra od 22:45 časova na TV Pink!

#DNK

#Natalija Simović

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

'