AKTUELNO

Hvala na poverenju i ostanite uz vaš Pink.

U četvrtak je TV Pink ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter, sa procentualno malom razlikom u odnosu na Javni Servis Srbije.

Naša televizija gledanija je od RTS-A u posebnim grupama gledalaca, gde se najviše ističe publika ŽENSKE i urbane populacije, dok je u odnosu na ostale komercijalne emitere Pink ubedljivo gledaniji u svim preostalim grupama gledalaca

Foto: TV Pink Printscreen

Najgledaniji serijski program svih komercijalnih emitera sa auditorijumom od 1.300.000 gledalaca je Pinkova serija "Crveni mesec", dok je sa 29 odsto udela u gledanosti najgledanija emisija svih komercijalnih emitera "Crna hronika specijal".

Foto: TvPink

U okviru centralne informativne emisije "Nacionalni dnevnik" koja je u danu iza nas najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, 21 odsto auditorijuma pratilo je ekskluzivnu izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

Foto: TV Pink Printscreen

U samom vrhu gledanosti našao se i "Trenutak iz sna" koji je pratilo 24 odsto auditorijuma.

Visoko pozicinoirane na zvaničnoj top listi su i serije inostrane produkcije "Njena sudbina" i "Dženetine suze", dok je popodnevni termin rezervisan za autorsku emisiju Dušice Spasić "24časa sa Dušicom".

Kako naša publika dan završi uz naš program, tako je jutro rezervisano za najgledaniju jutarnju emisiju svih komercijalnih emitera "Novo Jutro".

#Gledanost

'