AKTUELNO

Televizija Pink počinje još jednu uspešnu nedelju kao ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji, govore zvanični podaci agencije Nilsen.

Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija uspešnija je u posebnim grupama gledalaca, pa je tako u odnosu na Javni servis Srbije, Pink gledaniji u grupama gledalaca urbane i ženske publike, dok je u odnosu na preostale komercijalne emitere Pink ubedljivo gledaniji u ostalim grupama gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Najgledaniji serijski program SVIH emitera u danu iza nas jeste Pinkova serija „Crveni mesec“ koju je pratilo 1.200.000 gledalaca. Među najgledanijim formatima, našle su se i serije inostrane produkcije: „Njena sudbina“, „Dženetine suze“, „Ljubav iz osvete“.

Foto: TV Pink

Tradicionalno, Pinkovim vestima se veruje, pa je tako centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ sa auditorijumom od 1.100.000 gledalaca najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera koja se našla među sedam najgledanijih emisija u danu.

Foto: TV Pink Printscreen

Slede i formati „24 časa sa Dušicom“, ali i „Novo jutro“ koje je dvostrukogledanije od sličnih sadržaja ostalih komercijalnih emitera.

Foto: TV Pink

Na zvaničnoj toplisti, nove uspehe beleži i naš rijaliti „Zadruga“. Verna pinkova publika danje završila uz „Izbor potrčka“, dok su na zvaničnoj top listi u vrhu i ostaladirektna uključenja u Zadrugu.

#Gledanost

'