AKTUELNO

Emisija "Žikina šarenica" na programu je i danas od 10 časova na kanalu TV Pink, a voditelji Žika Nikolić i Marija Egelja predstaviće vam zanimljive goste, ali i fantastične priloge iz čitave Srbije.

Danas kod Žike i Marije dolaze urednik magazina „Galaksija“ Stanko Stojiljković, predsednica UO „Filmski centar Srbije“ Jelena Trivan, koja će govoriti o novom filmu Predraga Gage Antonijevića „Dara iz Jasenovca“, a tu će biti i Miss Interneta Sara Manjanović.

Ceo jedan segment emisije biće posvećen legendarnom voditelju Milovanu Iliću Minimaksu, koji je preminuo pre 14 godina. Poznati voditelj, zahvaljujući kome su mnoge današnje pevačice postale popularne, imao bi danas 81 godinu, a njegov 5. novemabar – datum njegovog rođenja – bio je povod da deo emisije „Žikina šarenica“ bude posvećen upravo njemu. O njegovom životu i radu govoriće Minja Subota i Hranislav Nikolić, a videćete i razgovor sa Minimaksovom porodicom.

Za dobru atmosferu će i u nedelju biti zaduženi muzički gosti – Tamara Žeželj koja će otpevati pesme „Daire” i „Sale”, zatim Ivana Šašić koja će izvesti numere „Da je meni da te vidim“ i „Šuška se šuška“, a uživaćete i u glasu Šekija Turkovića i njegovim pesmama „Tri kuće“ i „Boem“. Očekuje vas i gostovanje grupe „Luna“, a Renato Henc će uživo otpevati dve pesme „Ako nam je tako suđeno“ i „Opa, opa“.

Ne propustite još jedno izdanje emisije „Žikina šarenica“, od 10 do 13 časova na TV Pink!

#Televizija Pink

#žikina šarenica

'