AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju i ostanite i dalje uz program ubedljivo najgledanije komercijalne televizije u Srbiji!

Pink televizija uspešno je privela još jedan vikend, ali je i započela novu radnu nedelju. Ubedljivo najgledanija komercijalni emiter u Srbiji je Pink, govore zvanična istraživanja agencije Nilsen.

Pored ukupnog brja gledalaca naša televizija gledanija je i od Javnog servisa Srbije u posebnim grupama gledalaca, među kojima se najviše ističe publika ženske populacije, dok je od ostalih komercijalnih emitera Pink apsolutno ubedljiv. Najviše vremena uz naš program provela je publika urbanih sredina, starosti od 18-49 godina, kao i gledaoci iz prestonice.

Foto: TV Pink Printscreen

U danu iza nas ubedljivo najgledaniji igrani program je pinkova serija “Crveni mesec” koja je u jučerašnjem emitovanu gledanija od igranog programa Javnog servisa Srbije sa udelom u gledanosti od 22 odsto i publikom 1.200.000 gledalaca. Serija koja obara rekorde pratila se i u petak, dok je subota rezervisana za još jednu pinkovu seriju “Preživeti Beograd”. Pored domaćeg igranog programa, serije inostrane produkcije u danima iza nas u samom su vrhu gledanosti. Pinkova publika pratila je: “Elif”, “Njena sudbina”, “Dženetine suze” i “Ljubav iz osvete”.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored serijskog, informativni program naše kuće u danima iza nas je takođe ubedljiv. “Nacionalni dnevnik” centralna informativna emisija naše kuće, najgledanija je informativna emisija svih komercijalnih emitera i visokopozicionirana na zvaničnim top listama. “24časa” autorska emisija Dušice Spasić osvojila je publiku, dok je nedelja rezervisana za “Kontravziju” Lava Pajkića, ali i politički talk show “Hit Tvit” koji je pratilo 1.200.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Zabavni program naše kuće za dane vikenda pratila je verna pinkova publika. “Magazin IN” je ubedljivo najgledaniji u svom terminu, dok je 20% auditroijuma pratilo reprizno izdanje emisije “Paprazzo Lov”, dok su specijalne emisije našeg rijaltija u samom vrhu gledanosti. Za dane vikenda pinkova publika pratila je “Zadrugu-Nominacije”, “Izbacivanje”, dok je 20% auditorojuma sinoć pratilo “Zadrugu-Izbor potrčka”. Na listi najgledanijih našla su se i sva direktna uključenja u Zadrugu.

#Gledanost

#TvPink

'