AKTUELNO

Nova životna priča očekuje vas u novoj epizodi "Trenutka iz sna".

Još jedna epizoda treće sezone TV serijala „Trenutak iz sna“ ovog četvrtka od 23,časa donosi tešku životnu priču koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Ovonedeljna heroina je Radmila Lilić, koja želi da pokuša da izgradi bolju budućnost za sebe i svoju decu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon udaje, Radmila je mislila da je uspela da osnuje srećnu porodicu, međutim, porodično nasilje razorilo joj je brak. Prvi put kada je Radimiln suprug digao ruku na nju, rešila je da pobegne sa decom.

Kada se on napio i udario me, ja sam onda spakovala svoju decu i u tri noću čekala autobus u Nišu za Beograd da dođem kod svoje majke – ispričala je Radmila pred kamerama emisije „Trenutak iz sna“.

Foto: TV Pink Printscreen

I taman kad je mislila da je kod majke pronašla utočište i mir, dogodila se velika porodična tragedija. Radmilina majka izgubila je život u teškoj nesreći, kada ju je njen suprug pregazio traktorom.

Traktor je prešao preko nje svom svojom težinom, a ona je ostala tu na licu mesta – priča Radmila kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Radmilin otac se takođe prisetio ove stravične nesreće, kada je usmrtio svoju suprugu.

Unuk je vikao: „Deda, deda, krvav mi je deda“, a nije rekao za babu ništa – rekao je Radmilin otac koji nije mogao da zadrži suze.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da joj je majka bila najveća podrška, posebno nakon nasilja koje je pretrpela od bivšeg supruga, Radmili je njena smrt pala veoma teško.

Mami bih poručila da je volim najviše na svetu – uspela je da izgovori Radmila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon svih nedaća kroz koje je u životu prošla, Rada je dobila šansu za kojom je,toliko žudela - ekipa serijala „Trenutka iz sna“ došla je da joj pruži pomoć i mogućnost za bolje sutra.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane, naše dve potencijalne kandidatkinje Gabrijela i Marina nisu ozbiljno shvatile priliku koja im je data i sve je izvesnije da su svojim nemarom i neposlušnošću upropastile svaku nadu za učešće u serijalu „Trenutak iz sna“.

Foto: TV Pink Printscreen

Gabrijela će u ovonedeljnoj emisiji doživeti krah kao nikada do sad.

Iskreno, što se tiče težine, nisam zadovoljan. Više ne mogu da ti verujem na reč. Ne bih voleo da dođe do diskvalifikacije – bio je potpuno iskren Gabrijelin trener.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ovo znači da se Marini otvara velika šansa i da li će Rada premostiti sve prepreke na svom putu, saznaćete u petoj epizodi TV serijala „Trenutak iz sna“ u četvrtak 14.11. u 22:45 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

#voditeljka

'