AKTUELNO

Posle mesec dana, ovog utorka u 22 časa u finalnoj epizodi najhumanijeg TV serijala “Kuća od srca”, saznaćete da li da će porodica Sekulić dobiti novi dom.

Iako su postojale brojne prepreke – od nesdostatka materijala do nezainteresovanosti domaćina - Jelena Matijašević i Žarko Lazić dali su sve od sebe da izgrade novu kuću Darku, Đurđiji i njihovoj deci.

Dan kada će Sekulići saznati da li je ekipa emisije “Kuća od srca” uspela da im stvori novi dom i uslove za bolju budućnost je došao, a Đurđiju i decu je posetila Jelena.

- Tridesetjedan dan je prošao i bilo kako bilo, moramo da krenemo ka Žarku i vašem tati – rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Za to vreme, Žarko je bio na gradilištu sa Darkom, koji ne može da veruje da će njegova porodica konačno dobiti dom o kakvom je maštala.

- Nisam verovao da ću ovako nešto da dobijem – rekao je Darko kroz suze.

Porodicu Sekulić očekuje najlepši dan – onaj kada će im se život promeniti iz korena. Jelena je došla na gradilište sa Đurđijom i decom, a tamo su ih sačekali Žarko i Darko – i sada samo ostaje da saznaju da li je nova kuća uspešno izgrađena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa “Kuće od srca” se potrudila da spasi još jednu prodicu i da deci vrati pravo na srećno detinjstvo, a da li su u tome uspeli, saznaćete u ovonedeljnoj emisiji.

U međuvremenu, vi dragi gledaoci imate novi zadatak – potrebno je da izaberete novu porodicu kojoj će Jelena i Žarko pokucati na vrata i saopštiti da će baš njima biti izgrađen novi dom!

- Gledaćemo da radimo porodici kojoj je pomoć preko potrebna. Vi glasate preko društvenih mreža i mi zajedno sa vama donosimo odluku – rekao je Žarko.

Foto: TV Pink Printscreen

Potrebno je da posetite Fejsbuk stranicu emisije “Kuća od srca”, da glasate i da pomognete Jeleni i Žarku da donesu odluku kako bi svi zajedno pomoglu najugroženijima.

Dakle, osim što ćete videti epilog priče o porodici Sekulić, imate mogućnost da baš vi odaberete kome će se graditi novi dom, zato ne propustite finalnu epizodu “Kuće od srca” u utorak 19. novembra od 22 časa na TV Pink!

#Kuća od srca

'